Категории
Your Cart

Шлаухове за душ

Душ шлаух 1.25м Hansgrohe Isiflex 28272000
-37 %
Производител: Hansgrohe Код на продукта: HG28272000
Душ шлаух Hansgrohe 28272000 Isiflex. Спецификации: висококачествен шлаух с метален ефект гумено покритие, което е лесно за почистване дължина на маркуча: 125 см система против усукване защита от гънки..
40.00лв. 63.84лв.
Душ шлаух 1.6м Hansgrohe 28276000 Isiflex
-38 %
Производител: Hansgrohe Код на продукта: HG28276000
Душ шлаух Hansgrohe 28276000 Isiflex. Спецификации: висококачествен шлаух с метален ефект гумено покритие, което е лесно за почистване дължина на маркуча: 160см система против усукване защита от гънки Производител Hansgrohe, Германия. Гаранция 5 години...
43.00лв. 69.24лв.
Черен шлаух за душ 1.25м Hansgrohe 28272670 Isiflex
-38 %
Производител: Hansgrohe Код на продукта: HG28272670
Душ шлаух в черен мат Hansgrohe Isiflex с практична защита срещу усукване, даваща пълна свобода на движение при къпане. Материал: пластмаса Дължина: 125 см Антимикробно покритие Пластмасови гайки, лесни за почестване Маркучът е устойчив на прегъване, гъвкав, лесен за почистване и със з..
50.00лв. 80.27лв.
Черен шлаух за душ 160см Hansgrohe 28276670 ISIFLEX
-37 %
Производител: Hansgrohe Код на продукта: HG28276670
Душ шлаух в черен мат Hansgrohe Isiflex с практична защита срещу усукване, даваща пълна свобода на движение при къпане.     Материал: пластмаса     Дължина: 160 см     Антимикробно покритие     Пластмасови гайки, лесни за почестване     Маркучът е устойчив на прегъване, гъвкав, лесен з..
61.00лв. 96.70лв.
Производител: Hansgrohe Код на продукта: HG28276700
Душ шлаух в бял мат Hansgrohe Isiflex с практична защита срещу усукване, даваща пълна свобода на движение при къпане. Материал: пластмаса Дължина: 160 см Антимикробно покритие Пластмасови гайки, лесни за почестване Маркучът е устойчив на прегъване, гъвкав, лесен за почистване и със защ..
98.00лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)

Купете маркуч за душ от водещи марки евтино

Независимо дали под душа или във ваната - душ маркучът определено е необходим, за да създаде връзка между водната връзка и душ слушалката. Душ маркучът често е част от комплект със слушалка за душ или се продава отделно, за да могат да се сменят при необходимост. Това обикновено е много лесно и може да се направи без никакво обучение по ВиК. Свързването се осъществява или към арматура на душа или към така нареченото стенно коляно. В специалния отдел на онлайн магазин Dushove, можете да намерите и разнообразие от колена за свързване на стена. Всички маркучи за душ и колена за свързване към стенав магазина идват от известни марки, като маркучите за душ от Hansgrohe и Grohe. При тези производители можете да сте сигурни, че качеството е първокласно. С тях ще се радвате на новия си шлаух за душ или коляно за свързване към стена дълго време.

Качествата на шлауховете Grohe и Hansgrohe

Най-важната характеристика на маркучите за душ е тяхната гъвкавост, освен това те трябва да издържат на налягането на водата и да не се огъват при по-силно дърпане. Наличните в търговската мрежа маркучи за душ обикновено са с дължина между 1,25 м и 2,0 м. Необходимата дължина на маркуча за душ зависи например от душ кабината. Обикновено се използват и по-дълги маркучи върху ваната, така че да могат да се пръскат всички ъгли. Душ маркучът с гофрирана метална повърхност със сигурност е добре познат. Душ маркучите обаче се предлагат и с гладка повърхност и в различни цветове като бяло или черно. Така че, ако не сте толкова запалени по хрома, лесно ще намерите алтернатива.

шлаухове за душ

Смяна на душ шлаух

Смяната на шлауха за душ обикновено е много лесна, тъй като връзките от двете страни са стандартизирани. Душ маркучите обикновено имат вътрешна резба, която е ½ инча от двете страни. Въпреки това, тъй като има някои изключения, трябва да разгледате по-отблизо стария маркуч за душ, преди да го смените. Например, ако има конусна резба от едната страна, имате нужда от специален маркуч от същия производител. В повечето случаи обаче старият маркуч за душ може просто да се развие от коляното за свързване към стената и да се завие новият маркуч. Ако шлауха е запушен с вар, клещите са полезни, в противен случай обикновено можете да го направите с ръцете си. Преди да се постави новият маркуч, трябва да се постави уплътнителен пръстен в съединителната част. След това се завинтва здраво и се тества дали всичко е стегнато. Ако е така, удоволствието от душа може да започне веднага. Ако не, винтовете трябва да се затегнат още малко.


Бърза доставка за цяла България

Всички наши продукти се изпращат експресно сдоставка чрез куриерска фирма СПИДИ до всички градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново, Благоевград, Добрич, Видин, Монтана, Кърджали, Хасково, Димитровград, Ловеч, Смолян, Шумен, Сливен, Разград, Плевен, Силистра, Търговище, Кюстендил, Габрово, Враца, Русе, Пазарджик, Ямбол, Перник, Гоце Делчев, Елхово, Асеновград, Сандански, Лом, Силистра, Троян, Карнобат и други. Извършваме доставки дори и до най-малките населени места.

Уеб сайтът използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас и за да подобрим потребителското изживяване.