Модерен дизайн, без да изхарчите целият си бюджет

Hansgrohe Crometta е семейство душове, което пести вода и енергия, като същевременно  предлага висококачествен и свеж дизайн. Насладете се на атрактивното съотношение цена-качество на Crometta  за ръчни и горни душове, включително душ комплекти смесител със система. Всички те предлагат първокласно качество на Hansgrohe и са здрави и надеждни.

Водоспестяващи душове

Специални дюзи и ограничител на потока намаляват консумацията на вода до минимум. С душове с EcoSmart дебитът е само 9 l/min. Спестете още повече с Crometta Green за дебит от само 6 l/min, като същевременно намалявате енергията, необходима за загряване на водата.

Покритие в бяло и хром

Най-продаваният душ Crometta 85 беше преосмислен в сътрудничество с Phoenix Design. С атрактивния си бял/хромиран дизайн и разпръскващ диск с диаметър 100 мм , тези ръчни душове създават освежаващи акценти в банята. Още по-голямо удоволствие от душа ви очаква с кръглия, едноструен горен душ с диаметър 240 mm. Горният душ се предлага и в квадратен дизайн.

Лесно превключване на режима на пръскане

Ръчните душове Crometta се предлагат с до четири режима на пръскане. Горните душ пити предлагат до три различни режима на пръскане, така че разнообразието е гарантирано – от ободряващ дъждовен спрей до масажен спрей. Усеща се като уелнес лечение. Превключвайте без усилие между режимите на пръскане, като просто завъртите диска за пръскане на смесителия.

Crometta разполага с множество индивидуални дизайнерски опции, като душ система на атрактивна цена, с монтажни решения за вана и душ, както и със специални варианти за ремонтни дейности . Вземете душ системите Hansgrohe Crometta във версията Vario, например: стенните опори са променливи и лесно се закрепват върху съществуващите отвори за винтове. Това решение се предлага в класическа, кръгла или ефектно квадратна форма. Всички ръчни душове се предлагат и като душ комплект или портиер комплект (ръчен душ, душ маркуч и душ опора). С горните душове изберете XXL удоволствие от душа чрез разпръскващи дискове с диаметри от 160 до 240 mm. И двете се предлагат във версии с ниско налягане: Дори ако имате ниско водно налягане от само 0,2 бара, Crometta предлага достатъчен воден комфорт.